Markiezen, eigentijdse nostalgie

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Markiezen en uw wensen

De mogelijkheden van markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren:

+ Creme-wit (Ral 9001)
+ Wit (Ral 9010)
+ Antiek groen (Ral 6009)
+ Beige (Ral 1015)

Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren biedt uw zonweringsspecialist een groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken, die uitsluitend die kwaliteit leveren waar wij als fabrikant onze naam aan willen binden. Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Kies de beste markies!

Door u goed te laten voorlichten bij uw zonwering-specialist naar de vele mogelijkheden die een markies u biedt, kunt u de juiste keuze maken en uw markiezen afstemmen op uw eigen wensen en woonsituatie. Door te kiezen voor een markies kiest u voor kwaliteit met een nostalgische uitstraling waardoor u vele jaren plezier heeft van een perfecte zonwering.

Herbekleden markiezen

Maakt uw bestaande markies weer als nieuw!

Is uw markies verweerd of bent u toe aan nieuw doek? De handige service van Adema deuren maakt het mogelijk om uw markies tijdens de winter op te knappen. Wel zo gemakkelijk. 

Uw markies wordt door ons opgehaald en nauwkeurig gecontroleerd waarbij eventuele noodzakelijke kleine reparaties worden verricht. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw markies te laten ontkleden en/of te schilderen/spuiten in de door u gewenste (RAL)kleur.

Uw oude frame wordt opnieuw afgelakt. Het frame wordt voorzien van nieuw doek en ook de katrollen en het optrekkoord worden vervangen.
En als de Markies(en) klaar zijn kunnen ze door ons weer teruggeplaatst worden.

Met de winterservice van Adema deuren kunt u zorgeloos de winter in en weer vroeg genieten van de lente.

Bel 058-257 35 45 voor informatie

Of kom langs in onze showroom waar wij u alles kunnen uitleggen hoe wij te werk gaan en welke doeken wij in ons assortiment hebben van onder andere Swella, DIckson en Sattler. 

Chat openen
Adema Deuren
Hallo
Kunnen we je helpen?