Adema Deuren is een familiebedrijf dat al sinds 1986 staat voor persoonlijke service, kwaliteit en vakkennis. 
Wij denken mee met onze klanten, zoeken altijd naar een passende oplossing, zorgen voor de beste kwaliteit van onze producten en gaan altijd mee met de nieuwste trends.

In 1998 opende Adema Deuren haar eerste vestiging met grote showroom in Stiens aan de Seerob 9.
Het bedrijf groeide door de jaren heen en in 2004 lanceerde wij een complete lijn design overkappingen / carports. Deze carports worden tot op heden door heel Nederland en België geleverd en gemonteerd.

Onze carports, overkappingen en veranda’s

Handelsonderneming Adema Deuren B.V. is sinds 1986 actief op de markt van zonwering, rolluiken en garagedeuren.

De huidige kernactiviteit van ons bedrijf richt zich op de import, verkoop en montage van SKIATSU producten, in Nederland en België.
Deze exclusieve carports van Japanse makelij onderscheiden zich door hoge kwaliteit en zeer fraaie vormgeving en passen in ons streven naar het bieden van innovatieve en duurzame oplossingen aan de eindgebruiker.

Eigen productontwikkeling en het samen met onze leveranciers continue testen van nieuwe producten staan garant voor een up-to-date modellijn tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Zo hebben wij onze design overkappingen jarenlang in het Friese kustgebied blootgesteld aan de zilte zeelucht en harde wind alvorens de carports op de Nederlandse markt te introduceren. Ook zijn door heel Nederland op zeer diverse grondsoorten en aan vele verschillende gebouwen overkappingen gemonteerd. Door deze praktijkervaring hebben wij altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Vanuit onze vestiging in Stiens, op korte afstand gelegen van de zeehaven Harlingen, verzorgen wij een efficiënte logistiek voor Nederland en België.

Adema Deuren, uw specialist voor woningbouw en industrie. 

Chat openen
Adema Deuren
Hallo
Kunnen we je helpen?