Ontdek het ruimtewonder

Zijdelingse garagesectionaaldeuren van Hörmann vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties: anders dan kantel-, sectionaal en garageroldeuren gaat dit deursysteem niet naar boven open, maar naar de zijkant. Een belangrijk voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om bijv. een surfplank aan op te hangen of wanneer het garagedeurblad om constructieve redenen (storende afvoerpijpen, schuin dak, lage latei) niet onder het plafond kan worden geleid of bevestigd.

Zijdelingse garagesectionaaldeur HST – De deur voor bijzondere montagesituaties en eisen

De zijdelingse Garagesectionaaldeur biedt veel voordelen:

1. Veel ruimte beschikbaar onder het plafond van de garage
Dankzij het zijwaarts openen, blijft het plafond van de garage geheel beschikbaar, en kan hierdoor, eventueel, worden ingezet als extra opbergruimte. Door de speciale constructiewijze kan de zijdelingse Garagesectionaaldeur ook bij moeilijke montagesituaties, zoals een schuin dak, worden ingezet. 

2. Snelle toegang tot de garage
De nieuwe zijdelingse Garagesectionaaldeur is standaard voorzien van een zogenaamde “loopdeurfunctie”.
Ook wanneer de bediening comfortabel plaatsvindt middels een aandrijving, is het dus mogelijk de deur slechts een stukje te openen om een snellere toegang tot de garage te verkrijgen; Handig en wachttijd reducerend, wanneer u bijv. enkel uw fiets uit de garage halen wilt. 

Een goede redenen voor de zijdelingse sectionaaldeur HST van Hörmann bij Adema Deuren.

Licht, rustig, nauwkeurig 1

Chat openen
Adema Deuren
Hallo
Kunnen we je helpen?