Compleet systeem inclusief aandrijving

RollMatic-roldeuren gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. Ook het plafond blijft vrij en kan bijvoorbeeld voor lampen of als extra opbergruimte worden benut. Een Hörmann-RollMatic past altijd. De vorm van de garageopening speelt bij de inbouw van garageroldeuren geen rol. Of het nu gaat om een rechthoekige of afgeschuinde dagopening, met segment- of rondboog. Het RollMatic-deurprofiel is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en standaard uitgerust met de moderne Hörmann-aandrijftechniek.

De aandrijving is onderhoudsvriendelijk buiten de console aangebracht. Het aanlopen en stoppen van de Rollmatic-garageroldeur verloopt heel zacht en geluidsarm, waardoor de deur wordt ontzien. Binnendrukknop en garageverlichting zijn al in de besturingskast geïntegreerd.

Garagentor RollMatic in Noir 2100 Sablé Anthrazit Metallic

Ter bescherming tegen krassen veroorzaakt door vuil bij het openen van de deur wordt het gebruik van de wikkeleenheid DuraBelt aanbevolen. Dit vermindert de kans op krassen aanzienlijk en is niet alleen beschikbaar voor alle nieuwe RollMatic- en RollMatic T-deuren, maar kan ook achteraf op oudere RollMatic-deuren worden gemonteerd. De DuraBelt is van buiten niet zichtbaar.

Chat openen
Adema Deuren
Hallo
Kunnen we je helpen?