Openslaande garagedeuren

Voor een gemakkelijke toegang tot garage en bijgebouwen
Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Door middel van deze oplossing blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid van uw garagedeur.

Hoogwaardige materiaalkeuze
De dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim, zorgen voor de nodige stevigheid en garanderen een lange levensduur van uw garagedeur. Het hoogwaardige materiaal isoleert bovendien en voorkomt zo onnodig warmteverlies. Dat bespaart energie wanneer de garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wordt gebruikt.

Kies het model dat voldoet aan uw eisen
Openslaande garagedeuren van Hörmann zijn in drie uitvoeringen beschikbaar. De NT 60-2 is de uiterst solide basisversie. De NT 80-2 en TC80-2 zijn de thermisch geïsoleerde varianten. Hiermee houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze deur over een 5-voudige vergrendeling. Dit zorgt voor een veilig gevoel en wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw heeft staan.


Uw perfecte deur samenstellen
U heeft de mogelijkheid om de openslaande garagedeuren aan uw wensen te laten aanpassen. Er is ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. Gaat uw voorkeur uit naar de blauwe panelen met een Woodgrain-oppervlak, of heeft u liever witte Silkgrain panelen inclusief raam in de deur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid.

De brochure ‘Openslaande garagedeuren’ hieronder, bevat uitgebreide informatie en uw Hörmann partner geeft u graag advies.

Chat openen
Adema Deuren
Hallo
Kunnen we je helpen?